Over Pand Oko

Pand Oko, een prachtig pand met (h)optimale mogelijkheden

Grenzend aan een prachtig wijds natuurgebied in de Krim staat een karakteristiek oud fabriekspand. Pand Oko. Een pand dat veel mogelijkheden biedt, van vergaderruimtes tot opslag, van fotostudio tot ruimte voor een feestje. Als u op zoek bent naar een bijzondere locatie voor een bijeenkomst bent u hier aan het goede adres.

Pand Oko. Een klein stukje geschiedenis.

Een prachtig industrieel pand in De Krim, gebouwd in 1940. Dit mooie industriële stukje vastgoed verdient een tweede leven en sinds een aantal jaren wordt er dan ook hard gewerkt om deze oude aardappelfabriek in ere te herstellen. Oorspronkelijk werd dit drie verdiepingen tellende gebouw namelijk gebruikt om verpakkingsmaterialen te produceren. Hierin werden aardappelproducten, geproduceerd op het terrein door coöperatie AVEBE, verpakt. In 1990 stopte de fabriek met produceren.

De toekomst van Pand Oko.

Er wordt momenteel hard gewerkt om Pand Oko te her ontwikkelen. De eigenaar wil het pand niet alleen zo goed als kan in ere herstellen maar ook zoveel mogelijk te vernieuwen. Oude details blijven bewaard en worden gecombineerd met de nieuwste technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Domotica, ledverlichting en nieuwe elektra. Een extra uitdaging die de eigenaar hierin heeft gevonden is het zoveel mogelijk lokaal inkopen van alle benodigde producten.

De begane grond.

Het is een pand waarin nu al veel gebeurt. Zo is het linker gedeelde van de begane grond ingedeeld in commerciële ruimtes. Deze ruimtes, die momenteel allemaal verhuurd zijn, zijn te gebruiken als bijvoorbeeld opslag en hebben allen een eigen ingang. In het rechter gedeelte van de begane grond bevinden zich drie units welke deels in gebruik zijn van de ontwikkelaar en tevens ontwikkeld worden naar nieuwe plannen.

De eerste verdieping

Een gedeelte van de eerste verdieping wordt gebruikt voor fotoshoots. Hierin wordt samengewerkt met (onder andere) fotografe Margaret van Pearl Fotografie. Dit stoere pand leent zich perfect tot het maken van bijzondere foto's met een mooie stijl. Ook is er op deze verdieping een grote bar geplaatst. Zo kan de ruimte binnen no time worden omgebouwd tot pop-up feestlocatie. Maar de ruimte is ook prima geschikt voor bijvoorbeeld proeverijen of andere samenkomsten. Er is heel veel mogelijk in dit veelzijdige pand. Binnenkort is er zelfs een brouwerij. De ruimte hiervoor is momenteel in ontwikkeling.

(t)Hopfloor, de tweede verdieping

Het zijn een paar treden om te beklimmen, maar als u eenmaal boven bent maakt het uitzicht alles goed. U kijkt uit over een wijds natuurgebied van maar liefst 65 hectare, de vloeivelden. Door natuurliefhebbers wordt deze verdieping dan ook graag gebruikt. In het prachtige natuurgebied komen namelijk veel vogelsoorten voor, die goed te spotten zijn vanaf deze hoogte. Maar deze multifunctionele ruimte is te gebruiken voor allerlei verschillende doeleinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van zorgeloos vergaderen op een uniek niveau? Of een inspirerende ruimte voor het geven van een cursus of workshop. Rust en kalmte door het prachtige uitzicht. Grote, lange tafels bieden voldoende (werk)ruimte en overzicht. En uiteraard is deze ruimte in het bezit van de meest moderne voorzieningen zoals snel internet. Onder het genot van goede koffie uit de koffiebonen machine bent u van alle gemakken voorzien. Schrikken de trappen u toch een beetje af? Het pand beschikt over een goederenlift, dus u hoeft niet met zware spullen te slepen.

Deze mooie oude fabriek is dus voor allerlei bijeenkomsten uitermate geschikt. Voor het pand is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Als u op zoek bent naar een geschikte cursuslocatie, een unieke plek voor een vergadering of voor welke activiteit dan ook, denk dan eens aan Pand Oko. Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Qreative-Web